Translate

marți, 8 octombrie 2024

Galben, yelow...

 







"Veselă și energică, această culoare aduce bucurie lumii. Stimulează învățarea mai ușoară, deoarece afectează partea logică a creierului, stimulând mentalitatea și percepția. Inspiră curiozitatea și stimulează entuziasmul și încrederea.

Ne încurajează să ne perfecționăm și să luăm decizii în cunoștință de cauză. Galbenul stârnește curiozitatea și ne inspiră în a crea idei noi. Mai mult, când vedem culoarea galben, aceasta ne îndeamnă să rămânem practici. În esență, ne ține cu picioarele pe pământ :)

Acest ton însorit de galben susține siguranța de sine. Ca o nuanță optimistă și veselă, atunci când îndoiala de sine se instalează, culoarea galbenă caută să oprească aceste gânduri negative. Culoarea galbenă are capacitatea incredibilă de a însenina orice încruntare.

Când anxietățile și fricile devin atotcuprinzătoare, culoarea galben oferă liniște sufletească. Ne permite să ne relaxăm și să este mai degraba spirituală decât legată detrăim liber. Permițându-ne să luăm decizii solide, această nuanță prietenoasă inspiră simplitate în situații complexe. În timp ce vă aflați la o răscruce de drumuri, căutați îndrumări la această culoare. Drept urmare, veți putea să vă luați rămas bun de la îndoielile dvs."

Sursă:atelieruldepictura.com

"În India, purtarea acestei culori este mai degrabă spirituală decât legată de timpul prezent. Simbolizează pacea și cunoașterea, fiind în mod special legată de Krishna, reprezentat în general purtând o mantie de un galben-viu...


Există galben -de -plumb, galben -de -India, galben-de-crom, galben imperial, galben-de -Neapole, galben-de-Cambodgea, auripigment( care este un mineral, o sulfură de arsenic de culoarea canarului, care conține circa 60% arsenic)...

Din nefericire pentru artiști și pasionați de artă, galbenul-de-crom, folosit mult de Van Gogh, are obiceiul neplăcut să capete o nuanță brună pe măsură ce îmbătrânește."


Să aveți o zi caldă și blândă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Galben, yelow...

  "Veselă și energică, această culoare aduce bucurie lumii. Stimulează învățarea mai ușoară, deoarece afectează partea logică a creieru...