Translate

marți, 23 ianuarie 2024

Seară cu tihnă!

 „Sănătatea fizică și mintală, bugetul, buna dispoziție, silueta, starea de bine, calitatea vieții, respectul față de planetă... toate sunt afectate de faptul că noi, oamenii, consumăm din ce în ce mai multe alimente industriale și mâncăm pe repede-înainte într-un festin al E-urilor.

De ce să mai gătim, când doar la un clic distanță avem acces la atâtea produse congelate, pregătite și cu livrare la domiciliu? Simplu, pentru că filozofia din bucătărie se transformă în bucurie de viață, iar un bucătar devine artist când are lucruri de spus în farfurie, ca un pictor într-un tablou.“ 

JOAN MIRO




"Acolo unde există o clatită perfectă, există viață."

Mahoatmeal Ghandi

Seară frumoasă și...dulce!

3 comentarii:

  1. It is something I do a lot putting frozen food together. Pancake can be a pleasure of life.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. The combinations for pancakes depend on the mood. The choice of ice cream was in tune with the weather
      ...or with my need for ...chocolate!
      Innocent pleasures!

      Ștergere
  2. Adevarul este ca... nimic nu se compara cu ceva pregatit cu grija, atentie si ingrediente alese cu atentie. De preferabil cat mai proaspete si de sezon.
    Arata minunat clatitiele si sunt sigura ca au fost minunate. Chiar azi povesteam cu Mami ca nu am mai facut de mult timp pancakes. Hmm.. poate ca ar fi cazul sa mai fac.
    :)

    RăspundețiȘtergere

Pască cu ciocolată albă

  Ingrediente: 1kg brânză de vaci 400 g ciocolata alba  200 g zahar 1 kg branza dulce de vaci 20% grasime 6 oua 1 lingura esenta de portocal...