Translate

miercuri, 29 aprilie 2015

Druska,atelier de croitorie și magie!

"Într-un demisol dintr-o casă boemă din centrul Bucureștiului cu o curte îngustă, parfumată de câțiva tei, se țin periodic evenimente care adună la un loc oameni pasionați de bucătărie, film sau motociclete. Este Espace Minoux, spațiul pe care fotograful Răzvan Voiculescu l-a deschis în 2012 inițial pentru întâlnirile Enisala Moto Adventure.
Casa despre care vorbeam mai sus este împărțită în două zone cu destinații diferite: galeria de artă Anca Săvulescu (cu o colecție permanentă de bronzuri voluminoase ale artistei, galerie ce poate fi vizitată la cerere) și demisolul -locul pe care echipa lui Răzvan vrea să îl facă de acum cunoscut în rândul celor caută socializare și sunt animați de pasiuni comune vecine cu muzica, arta sau bucătăria.
Când nu este bucătărie, Espace Minoux găzduiește, alături de întâlnirile Enisala Moto Adventure, ateliere de film sau dedicate copiilor. Partea și mai interesantă este că dacă ai o idee concretă de un eveniment (care se potrivește cu locul și proprietarii) îl poți propune cu încredere. "http://moodboards.ro/o-vizita-boema-la-espace-minoux/
Ieri, am ajuns pentru a doua oară, la un eveniment organizat de domnul Razvan Voiculescu. Primul eveniment, a fost intalnirea cu domnul Alifantis, intr-o seara de neuitat! Aseara, am revenit pentru un atelier de croitorie si magie, cu doamna Andreea Grigore.
Maria s-a simtit minunat si am realizat, iar si iar, că copiii invață ceea ce trăiesc!
Multumim din suflet, domnului Razvan si doamnei Andreea!
Pentru mai multe detalii legate de atelierele Andreei https://www.facebook.com/pages/Druska/133642460159997











Avem un rost! Trebuie să-i ajutăm si pe cei mici sa-și găsească un...ROST!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decorațiuni pentru sărbătorile Pascale

Îmi place să "meșteresc" ceva, pentru fiecare anotimp sau sărbătoare.  Pentru sărbătorile Pascale,obișnuiesc să fac câteva podoabe...