Translate

miercuri, 8 septembrie 2010

Sfaturi utile

  • Ouale  ce se pun la fiert  nu crapa daca asezati o farfurioara rasturnata pe fundul vasului in care le fierbeti.
  • Pentru ca omleta sa iasa infoiata, spumoasa , introduceti in recipientul in care bateti ouale cateva bucatele de drojdie de bere.
  • Cojile de mere nu trebuie aruncate. Spalati-le bine, uscati-le putin la cuptor, apoi pastrati-le in borcane de sticla. Va vor fi de folos la prepararea unor delicioase infuzii indulcite cu miere, la vreme de iarna. Si cand faceti dulceata de fructe, care nu au suficienta pectina, puteti  utiliza coji de mere( legate intr-un saculet de tifon) ca liant natural.
  •  - Cartofii copti va iau prea mult timp? Fierbeti-i cateva minute in apa care clocoteste, apoi bagati-i la cuptor. Intr-un sfert de ora sunt gata.

Un comentariu:

Ursuleț croșetat

  În sfârșit,  l-am terminat! Am început să lucrez  la el , de săptămâna trecută Am folosit fir de catifea Alize Velluto, croșetată nr. 5, a...