Sirop de catina, sirop de coarne, sirop de zmeura, sirop de afine toate cu miere de salcam (produse luate de la un targ de alimente eco)
Salata de fructe cu stafide , migdale,capsuni,potrocale,mar, miere si esenta de vanilie
Supa de rosii cu crutoane si busuioc
Ghiveci de legume: vanata, dovlecei, fasole rosie, cartof, morcov, mazare, fasole pastai verzi si galbene, ceapa, usturoi, bulion
Muraturi asortate
Papucei de vinete cu legume si verdeata
Dovlecei la gratar cu usturoi si paine prajita
Salata de rosii, ceapa verde si tofu afumat
Leurda(foarta buna in salate)
Loboda rosie(extraordinara in ciorbele de legume!)
Gratar de ciuperci ( se consuma cu maioneza de usturoi, lamaie si marar)
Spagheti cu sos de ciuperci
Ce de bunătăţi, Liliana! Când ai avut timp să faci de toate?!
RăspundețiȘtergereMi-ai făcut poftă cu siropurile şi cu murăturile!
pepenele ala murat mi-a lasat gura apa!
RăspundețiȘtergere