Dulceata de capsuni
O farfurie adanca plina cu capsuni curatate(1 kg), zeama de lamaie, siropu: 1 kg de zahar, 500ml apa
Fructele se spala, se curata, se stropesc cu zeama de lamaie ca sa se intareasca si sa capete o culoare vie.Capsunile se tin in sirop 5-10 minute,apoi, se pune cratita pe foc.
Se lasa 30-40 de minute.
Cand dulceata e gata, se pune vanilia taiata in bucati.
Am facut 3 doze de dulceata, cate 2 kg de capsuni la doza. Dulceata parfumata de capsuni pentru lunile de iarna...
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu și răspunsul nostru." Dumitru Stăniloaie
Translate
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ursuleț croșetat
În sfârșit, l-am terminat! Am început să lucrez la el , de săptămâna trecută Am folosit fir de catifea Alize Velluto, croșetată nr. 5, a...
-
''Nu-ți doresc niciun cadou, Îți doresc doar ceea ce majoritatea nu au. Îți doresc timp, să te distrezi și să râzi; dacă îl folose...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu