Pentru aluat :
- 350 g faina
- 250 g margarina
- 275 g zahar pudra
- 6 oua
- 1 fiola esenta de vanilie
- 1 plic praf de copt
- 25 g cacao
- Freci spuma margarina cu zaharul, apoi adaugi treptat ouale batute si vanilia.Incorporezi faina si praful de copt. Imparti compozitia in doua si intr-o parte adaugi cacaua.Pui fiecare compozitie intr-un sprit si formezi alternativ inele de marime egala si faci trei blaturi.Intr-o tava faci in mijloc un cerc mic, cat o nuca,din compozitie de cacao.In jurul lui faci un inel din compozitie alba, apoi, doua inele de cacao si doua de compozitie alba. In urmatoarea tava inversezi inelele si la final vei avea alt blat. Dai tavile la cuptor pentru 25 de minunte si cand sunt gata le lasi sa se raceasca.
- 300 g ciocolata amaruie
- 300 ml frisca lichida
Decorezi cu frisca!
Pentru ornat: 100 ml frisca
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu