Translate

sâmbătă, 10 august 2024

Gând

 "Lopata este în mâinile Domnului. Cu lopata se aruncă semințele și paiele; paiele le împrăștie vântul, iar semințele cad la picioarele Stăpânului și sunt strânse în jitnițe, în timp ce paiele sunt lăsate deoparte sau arse. Întâlnirea cu Domnul este inevitabilă și trebuie să ne pregătim pentru ea. Păcatele noastre sunt paiele care sunt mistuite la această întâlnire. Trebuie ca, din vreme, să facem singuri judactă cu noi înșine și noi înșine, pregătindu-ne pentru această întâlnire, trebuie să ne desprindem de paie, să mistuim paiele păcatelor prin pocăință. Ori se mistuie ele singure, ori împreună cu ele se mistuie și omul care s-a făcut rob păcatului."

Sfântul Ioan Maximovici , născut pe 4 iunie 1896, Slov'yans'kyi district, Ucraina.Data morții: 2 iulie 1966, Seattle, Washington, Statele Unite


"Oricine ai fi tu, cititorule, de vei primi cu inimă mulţumitoare, ca din mâna Domnului, tot ce ţi se va întâmpla în viaţă (plăcut sau neplăcut) din voia sau cu îngăduinţa Domnului, fericit vei fi şi bine-ţi va fi!"

"Dacă cineva, rugându-L îndelung pe Dumnezeu, să-i împlinească vreo rugăminte, nu primeşte răspuns, acela să ştie că Milostivul Tată Ceresc nu se grăbeşte să-i împlinească rugămintea fie pentru că ceea ce a cerut nu îi este de folos, fie amână împlinirea rugăminţii lui pentru a-l determina să se roage mai des şi a-l învăţa cu răbdarea în vederea unei răsplătiri mai mari."


Weekend binecuvântat cu tihnă și bucurie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Brioșe cu mere

 De-a lungul timpului,  am tot căutat o rețetă de brioșe cu mere, pentru perioada de toamnă și iarnă.  Am.testat multe rețete! Unele au avut...