Translate

vineri, 9 februarie 2024

Recomandare film

" Redeeming love/Dragostea care mântuiește. Inițial, poate părea tras de păr și prea romanțat. În fapt, oferă o multitudine de lecții prețioase.

Lecția despre a nu judeca pe nimeni pentru cine este sau ce face, pentru că habar nu ai cum a ajuns acolo.

Lecția de iertare fără condiții și limitări.

Lecția despre a doua șansă. Și a treia. Și a patra. 

Lecția despre puterea iubirii.

Lecția despre puterea credinței. Despre a ști că dacă Dumnezeu îți călăuzește drumul, nu are cum să nu te scoată la liman.

Și, mai ales, lecția care spune că nimeni nu salvează pe nimeni, ci fiecare se salvează pe el, atunci când poate și este pregătit. 

Da, poate este un film prea romanțat și tras de păr pentru vremurile pe care le trăim, dar eu cred că fix în vremurile astea este cea mai mare nevoie de credință și de iubire. De multă iubire vindecătoare."




"este un film de dragoste occidental creștin american din 2022 , regizat de DJ Caruso , care a scris scenariul împreună cu Francine Rivers . Filmul se bazează pe romanul cu același nume al lui Rivers din 1991 , care a fost bazat pe povestea biblică a lui Osea și este plasat în Vechiul Vest american , în timpul goanei aurului din California . În rolurile principale , Abigail Cowen , Tom Lewis și Logan Marshall-Green ." Sursă  Wikipedia

2 comentarii:

  1. Mulțumesc frumos pentru recomandare, Lili! Nu l-am văzut.
    Să ai un weekend binecuvântat! 🤗❤️

    RăspundețiȘtergere

Pască cu ciocolată albă

  Ingrediente: 1kg brânză de vaci 400 g ciocolata alba  200 g zahar 1 kg branza dulce de vaci 20% grasime 6 oua 1 lingura esenta de portocal...