Translate

miercuri, 10 ianuarie 2024

Apple roses

 Ingrediente: 2 mere,  2-3 lingurițe de zahăr brun,1 lămâie, unt,  scorțișoară,  foietaj sau puff patissery, decongelate.

Asigurați-vă că aveți toate ingredientele necesare și că aluatul de foietaj este la temperatura camerei. Unge o tavă de brioșe. Preîncălziți cuptorul la 180 

Merele cu coajă. Folosiți un cuțit ascuțit sau o mandolină pentru a tăia felii foarte subțiri, dar rețineți că doriți ca merele să aibă puțin roșu vizibil pe margine. Adăugați sucul de lămâie pentru a preveni oxidarea .

Pune merele în unt, zahăr, scorțișoară și nucșoară. Puneți feliile la microunde timp de 45 de secunde sau până când sunt suficient de moi pentru a se modela.

Întindeți aluatul pe o planșetă ușor înfăinată. (Ar trebui să se creeze un dreptunghi ). Tăiați în șase benzi lățime de 2-3 cm. Aranjați aproximativ 4-6 felii de mere pe lungime în linie dreaptă, suprapunându-se ușor, pe aluat. (Am pus partea mea cu coaja în sus pentru a adăuga puțin roșu la trandafiri.)










Coaceți timp de 40 de minute sau până când se rumenesc. Relaxează-te și bucură-te că poți  face un astfel de răsfăț delicios. Acestea sunt cele mai bune atunci când  le pudrați cu zahăr pudră și le mâncați imediat, cât sunt încă calde!


Bucurați-vă de acest desert drăguț cu cei dragi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pască cu ciocolată albă

  Ingrediente: 1kg brânză de vaci 400 g ciocolata alba  200 g zahar 1 kg branza dulce de vaci 20% grasime 6 oua 1 lingura esenta de portocal...