Ingrediente: 2 mere, 2-3 lingurițe de zahăr brun,1 lămâie, unt, scorțișoară, foietaj sau puff patissery, decongelate.
Asigurați-vă că aveți toate ingredientele necesare și că aluatul de foietaj este la temperatura camerei. Unge o tavă de brioșe. Preîncălziți cuptorul la 180
Merele cu coajă. Folosiți un cuțit ascuțit sau o mandolină pentru a tăia felii foarte subțiri, dar rețineți că doriți ca merele să aibă puțin roșu vizibil pe margine. Adăugați sucul de lămâie pentru a preveni oxidarea .
Pune merele în unt, zahăr, scorțișoară și nucșoară. Puneți feliile la microunde timp de 45 de secunde sau până când sunt suficient de moi pentru a se modela.
Întindeți aluatul pe o planșetă ușor înfăinată. (Ar trebui să se creeze un dreptunghi ). Tăiați în șase benzi lățime de 2-3 cm. Aranjați aproximativ 4-6 felii de mere pe lungime în linie dreaptă, suprapunându-se ușor, pe aluat. (Am pus partea mea cu coaja în sus pentru a adăuga puțin roșu la trandafiri.)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu