Traditii, obiceiuri

Gandul zilei

Prin ce are a se împodobi sufletul? Numai şi numai prin dragostea de Hristos, ce cuprinde în sine toate celelalte podoabe: tot mărgăritarul credinţei, tot argintul nădejdii şi toate pietrele scumpe ale tuturor celorlalte virtuţi. Sfântul Nicolae Velimirovici

Translate

miercuri, 8 septembrie 2010

Sfaturi utile

  • Ouale  ce se pun la fiert  nu crapa daca asezati o farfurioara rasturnata pe fundul vasului in care le fierbeti.
  • Pentru ca omleta sa iasa infoiata, spumoasa , introduceti in recipientul in care bateti ouale cateva bucatele de drojdie de bere.
  • Cojile de mere nu trebuie aruncate. Spalati-le bine, uscati-le putin la cuptor, apoi pastrati-le in borcane de sticla. Va vor fi de folos la prepararea unor delicioase infuzii indulcite cu miere, la vreme de iarna. Si cand faceti dulceata de fructe, care nu au suficienta pectina, puteti  utiliza coji de mere( legate intr-un saculet de tifon) ca liant natural.
  •  - Cartofii copti va iau prea mult timp? Fierbeti-i cateva minute in apa care clocoteste, apoi bagati-i la cuptor. Intr-un sfert de ora sunt gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Loading...