Traditii, obiceiuri

Gandul zilei

Prin ce are a se împodobi sufletul? Numai şi numai prin dragostea de Hristos, ce cuprinde în sine toate celelalte podoabe: tot mărgăritarul credinţei, tot argintul nădejdii şi toate pietrele scumpe ale tuturor celorlalte virtuţi. Sfântul Nicolae Velimirovici

Translate

miercuri, 2 ianuarie 2013

Un an nou

La multi ani!
Imi doresc sa astern in cartea vietii,anul acesta, cautarile, visele, creativitatea,pasiunea pentru frumos, iubirea pentru oameni-mici si mari...Sa ma bucur de toate si pe toate sa le primesc cu bucuria celui ce traieste,celui ce inca n-a murit.
Am inceput o noua carte cu file albe...Amin in  minte atat de multe proiecte,mi-am propus sa schimb, putin cate putin, directia in care am tot mers.Un drum batatorit de mii de pasi , lacrimi, ganduri, frustrari,depresie,mici izbanzi, mici bucurii.
Schimbarea vine din mine, din atitudinea mea fata da oameni,fata de provocarile zilnice.Am ales sa las deoparte "vesnica" nemultumire,eternul "de ce mi se intampla mie asta?"
Am ales sa deschid o portita mai mare catre Dumnezeu si sa gasesc in viata mea,asa cum este, bucuria si frumusetea!
Vreua, imi doresc atat de mult, sa petrec mai mult timp in Bucurie! In Dragoste! In pacea si frumusetea care exista in toate cele dumnezeisti!
Ca un dar , ieri, mi-a inflorit prima zambila:


Va doresc sa asterneti in suflet,in acest an, bucuria cresterii si a infloririi! A frumusetii si a iubirii!


Un comentariu:

  1. Aceleasi ganduri le am si eu acum la inceput de an. :)
    Un an mai bun si fericit iti doresc draga Lilia!
    Cat de frumoasa e zambiluta! Si mie imi plac mult!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Loading...