Translate

miercuri, 22 noiembrie 2023

16 ani


"Aș vrea să-ți spun pentru început că îmi doresc să fii orice își dorește inima ta să fii. Nu imita pe nimeni altcineva, rămâi fidelă adevăratului tău eu. Nu pretinde să fii cineva care nu ești pentru a satisface așteptările altor oameni. Lumea ne forțează să purtăm măști. Trist, de-a lungul timpului începem să confundăm aceste măști artificiale cu chipurile pe care le-am ascuns in trecut. Nu lăsa ca acest lucru să ți se întâmple ție!

Amintește-ți întotdeauna că nimeni nu iți datorează nimic. Dacă cineva te iubește, este fiindcă există ceva special în tine care le-a atins inimile și le-a adus bucurie imensă. Pe măsură ce vei înainta în vârstă, încearcă cu îndârjire să găsești in tine acest ceva special și, recunoscându-l și apreciindu-l, permite-i să se dezvolte astfel încât sa întâlnești și mai multă dragoste, și mai multă prietenie.

Lumea este un loc frumos, însă adesea câteva lucruri o pot face sa pară dură. Templul lui Dumnezeu este făcut din dragoste, templul omului este cel care este construit din pietre. Deschide-ți inima către bunătate. Indiferent de ce se întâmplă, nu lăsa ca oamenii sau gândurile negative să pună stăpânire pe tine. Alegerea dintre a fi un optimist și un pesimist se va afla întotdeauna in fața ta. Alege una din ele, alege înțelept!

Nu lăsa să moară copilul din interiorul tău. Atâta timp cât ai grijă de copilul din tine, vei găsi fericire și bucurie in viață.

Draga mea, viața fiecărui om este o poveste scrisă de degetele lui Dumnezeu. Fii îndrăzneață, fii curajoasă și crede în puterea visurilor tale – visurile care strălucesc ca stelele în ochii tăi frumoși îți vor lumina întotdeauna calea."

 Sursă https://tribune.com.pk/article/17060/lessons-for-life-a-letter-to-my-beloved-daughter/


La mulți ani, Bucuria mea! 
Te iubesc și te voi iubi mereu, pentru totdeauna!


4 comentarii:

  1. Măicuța Domnului să vă poarte de grijă mereu. și atunci totul e bine
    la mulți ani frumoși!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Florin!
      Maica Domnului să ne ocrotească pe toți, totdeauna!

      Ștergere
  2. La mulți ani binecuvântați Mariei! Îi doresc din tot sufletul ceea ce le doresc și fiului meu și fiicei mele: să meargă pe calea Domnului în toate zilele vieții ei, să fie sănătoasă, voioasă, înțeleaptă, curajoasă și să iubească tot ce e frumos și sfânt!
    Vă îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc frumos, Daniela!
    Inzecit să se întoarcă către tine urările!
    Te îmbrățișăm!

    RăspundețiȘtergere

Pască cu ciocolată albă

  Ingrediente: 1kg brânză de vaci 400 g ciocolata alba  200 g zahar 1 kg branza dulce de vaci 20% grasime 6 oua 1 lingura esenta de portocal...