Traditii, obiceiuri

Gandul zilei

Prin ce are a se împodobi sufletul? Numai şi numai prin dragostea de Hristos, ce cuprinde în sine toate celelalte podoabe: tot mărgăritarul credinţei, tot argintul nădejdii şi toate pietrele scumpe ale tuturor celorlalte virtuţi. Sfântul Nicolae Velimirovici

Translate

marți, 26 mai 2015

Despre un alt drum cu Ligia Pop

Demo culinar cu Ligia Pop!

  Programul evenimentului:
  • Prima parte va cuprinde informatii despre alimentatia raw food si aparatura folosita.
  • Va urma o sesiune de intrebari si raspunsuri.
  • Demonstratia culinara a 10 retete raw speciale.
  • Demonstratia nu va fi cu degustare. Cele 10 preparate ale mele vor fi oferite drept premiu castigatorilor extrasi pe loc din randul celor din sala.
  • Va urma a doua sesiune de intrebari si raspunsuri.
  • La sfarsitul evenimentului, veti putea sa cumparati pentru degustare preparate raw vegane pregatite de restaurantul raw vegan Rawyal Brunch & Cakes, care vor fi prezenti in holul de la intrarea in Sala Paris.
  • Fiecare invitat va primi o pungulita de cadouri surpriza si va beneficia de ea, doar daca se va inscrie si va plati in prealabil. Altfle nu stim cate pungi sa pregatim.(Sursa:http://ligiapop.com/articole/)

igia Pop este liderul oficial in materie de raw food din Romania. Din 2009 de cand a inceput promovarea acestui stil de viata prin evenimente nationale si carti publicate in domeniu, curentul a luat o amploare foarte mare. La ora actuala, un rezultat indirect al activitatii ei este existenta celor peste 50 de restaurante, cofetarii, firme de catering si centre de sanatate din tara care promoveaza o alimentatie bazata preponderent pe cruditati.
Ligia este raw food chef (bucatar specializat in alimentaţia vegana fara foc), consultant raw food si autor. Pe langa toate, organizeaza de trei ori pe an Raw Generation Expo​, ​un eveniment national prin care promoveaza un stil de viata sanatos. De asemenea, este gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ si „De Vorba cu Ligia“.
La 35 de ani, Ligia este autoarea a sase​ carti: „Pasi in lumea muzicii„, „Retete vegane fara foc„, „Germeni si vlastari. Surse de sanatate si energie„, „Deserturi pentru parinti si copii sanatosi„, „Jurnal de sarcina. Sfaturi pentru o nastere naturala si un bebe sanatos” si „Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa„. Cartile ei se pot gasi in majoritatea librariilor din tara si in magazinele online mari cum sunt eMag sau Elefant.
In 2011 a castigat, alaturi de alti 15 bucatari din diverse tari, titlul international YouTube Next Chef​, fiind singurul bucatar raw vegan din lume care are aceasta onoare​. Ligia Pop este licentiata in muzica la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iasi si este fondatoarea studioului privat „Fun Piano Lessons” din Washington, DC.
Sunt jumatate romanca, jumatate grecoaica, cetatean roman si american. M-am nascut si am crescut in Romania, unde am studiat muzica de cand ma stiu, de-a lungul a peste 17 ani. In timpul facultatii m-am implicat in multe proiecte muzicale si de viata sanatoasa, insa imediat dupa facultate am hotarat sa-mi deschid propria afacere in SUA. Astfel am infiintat un studio de pian in cadrul reprezentantei oficiale Yamaha din Washington DC, unde am predat pianul unui numar de peste 200 de elevi cu varste cuprinse intre 3 si 85 de ani, timp de aproape 5 ani.
Multumesc,doamna Ligia Pop, pentru sfaturi , darurile minunate si pentru aceste timp si saptiu in care ne putem intalni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Loading...

Arhivă blog