Translate

miercuri, 1 iunie 2011

1 iunie


Targ de 1 Iunie la Muzeul Taranului Roman


De ziua copilului Muzeul Taranului Roman ii asteapta pe cei mici, dar si pe cei mari, in curtea muzeului intre orele 10:00 si 18:00 la:

• Schimb de jucarii aduse de copii
• Targ mic cu obiecte pentru copii
• Ateliere de ceramica pentru copii cu Dumitru Constantin, mester din Piscu
• Melcisorul cel grabit, piesa de teatru cu actori-copii
• Atelier de pictura in expozitia Aurel Acasandrei – atelierul si copiii (cu lucrari ale artistului si ale fostilor sai elevi) in sala Irina Nicolau
• Atelier de fabricat hartie manuala cu Razvan Supuran
• Cutia cu jucarii, tombola cu obiecte facute de copii la Atelierul de creativitate
• Baloane mari de sapun
• Dulciuri: vata pe bat, turta dulce, prajiturele

Bilet de intrare: 2 lei


Targ De-o Schioapa la Carturesti de 1 iunie



Intre 26 mai si 1 iunie, Mansarda Verona (Libraria Carturesti, Str. Arthur Verona 13-15), va fi plina de povesti si jucarii.

Copiii si parintii sunt invitati  sa participe la:

• un targ pentru copii
• workshopuri
• ateliere de lectura
• expozitie de obiecte handmade cu vanzare
• o zona speciala de joaca in Gradina Verona, cu multe dulciuri si un spatiu de spus povesti, de modelat, colorat, desenat si descoperit lucruri noi
• 1000 de titluri in limba romana si 800 in limba engleza si franceza, toate cu un discount special - enciclopedii, benzi desenate si carti de dezvoltare personala, desene animate si muzica pentru copii
• jocurile educative, de creatie, de indemanare, de  dezvoltarea a personalitatii, de strategie, de memorie, jucariile, figurinele, gadgeturile si decoratiunile.


T

 In luna iunie, rasfata-ti copilul la Baneasa Shopping City!

Baneasa Shopping City deschide incepand din acest weekend o serie de activitati dedicate copiilor, pentru ca petrecerea celor mici sa dureze nu o zi, nu trei zile si trei nopti, ci intreaga luna iunie.

Pentru ca intrebarea "Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?" este pe buzele fiecarui copil, Baneasa Shopping City doreste sa dea o mana de ajutor celor mici. Astfel, incepand cu weekendul 29-30 mai si continuand cu urmatoarele trei weekenduri din luna iunie, intre orele 13 si 20, copiii vor avea ocazia sa descifreze misterele unora dintre cele mai dorite meserii: doctor, bucatar, politist sau artist.

In spatii special amenajate cu decorul specific fiecarei ocupatii, cei mici vor primi raspuns direct de la specialisti la toate intrebarile care ii preocupa si vor experimenta in siguranta ce presupune fiecare din meserii.

Mai mult, in weekendul 29-30 mai, in Baneasa Shopping City va fi organizat si un targ de jucarii si hainute pentru copiii cu varste de pana in 14 ani. Cei care vor expune produse special dedicate copiilor sunt: Ecco, Du Pareil Au Meme, Okaidi, Reserved, Mini Blu, Diverta, Exotique, Gap, Picioru Gras, Champion, Pixel, Marks&Spencer si Bellagio Casa.

Chiar de ziua lor, pe 1 iunie, copiii sunt asteptati alaturi de parintii lor in Food Court Baneasa Shopping City, incepand cu ora 17:00, la cea mai mare petrecere costumata.



Barbie si Lego, expozitie de neuitat pentru copilul tau


Cele mai cunoscute jucarii, Barbie si Lego, vor fi reunite intr-o expozitie pentru intreaga familie intre 14 mai si 6 iunie la Zone Arena.

Mai mult de 1000 de exponate orginale, cinema, loc de joaca, concursuri si tombole ii vor incanta pe copiii de toate varstele in cadrul expozitiei de la Bucuresti.

Fetitele au posibilitatea de a face o excursie in timp impreuna cu Barbie de-a lungul ultimelor cinci decenii: de la anii '50, cu influentele lui Elvis, se continua la perioada Flower Power, ABBA si Bee Gees, febra aerobicului si tenisului din perioada anilor '80, pana in prezent.

Baietii vor fi incantati de impresionantele constructii Lego realizate din zeci de mii de piese, precum un oras in miniatura, un Ferrari sau Statuia Libertatii din New York.

Pentru vizitatorii mai tineri am creat locul de joaca perfect – cu multe papusi Barbie si piese Lego, am amenajat un cinematograf, unde copiii vor putea urmari desene animate alaturi de personalul nostru calificat.

Programul de vizitare a evenimentului este intre orele 11:00 si 20:30.

Pretul unui bilet de intrare la expozitie este de 15 lei/persoana de luni pana vineri si 20 lei/persoana - sambata si duminica. Pentru grupuri organizate de scoli si gradinite pretul va fi de 10lei/persoana. Biletele pot fi achizitionate de la casele de bilete Zone Arena.
http://www.copilul.ro/1-iunie/evenimente-ziua-copilului/1-Iunie-Cadouri-si-targuri-de-Ziua-Copilului-a6577.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Miercurea fără cuvinte- primăvara mea!

  Miercurea fără cuvinte este găzduită de Carmen, https://vis-si-realitate-2.blogspot.com/  ! Happy WW!