Traditii, obiceiuri

Gandul zilei

Prin ce are a se împodobi sufletul? Numai şi numai prin dragostea de Hristos, ce cuprinde în sine toate celelalte podoabe: tot mărgăritarul credinţei, tot argintul nădejdii şi toate pietrele scumpe ale tuturor celorlalte virtuţi. Sfântul Nicolae Velimirovici

Translate

vineri, 30 aprilie 2010

Carti din care am invatat...

"Scrisorile Caterinei  Sfaturi unei tinere casatorite" Editura Bizantina
Cartea..." reuseste sa recupereze abordarea onesta si pozitiva chiar si a celor mai delicate aspecte ale relatiei conjugale."(traducatorii)

Ceea ce are importanta este sa nu uiti niciodata ca te afli pe lumea aceasta ca sa o transformi, sa o schimbi in bine, si nu ca sa te lasi schimbata de lume.
Sotia ideala pentru orice barbat...este cuviincioasa in familie si cat mai atragatoare in relatia cu sotul sau....Cei mai multi barbati nutresc in adnacul fiintei lor ca sotia lor sa fie o asociere de sfintenie si strengarie.
O data ce comunicarea inimilor prin cuvant este unul din elementele de baza ale unei casnicii reusite, sa facem inceputul cu trei "trebuie" si cu trei "nu trebuie", care pot ajuta sa intariti puntea comunicarii intre voi.
  1. "Trebuie" sa-l intampini cu bucurie atunci cand se intoarce acasa.
  2. "Trebuie" sa va faceti timp ca sa fiti impreuna.
  3. "Trebuie" sa stii despre profesia lui cat de multe poti.
  4. "Nu trebuie" sa neglijati interesele voastre comune.
  5. "Nu rebuie" sa incerci sapl impresionezi cu ceea ce stii.
  6. "Nu trebuie" sa lasi necontrolata limba ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Loading...

Arhivă blog