Traditii, obiceiuri

Gandul zilei

Prin ce are a se împodobi sufletul? Numai şi numai prin dragostea de Hristos, ce cuprinde în sine toate celelalte podoabe: tot mărgăritarul credinţei, tot argintul nădejdii şi toate pietrele scumpe ale tuturor celorlalte virtuţi. Sfântul Nicolae Velimirovici

Translate

sâmbătă, 27 martie 2010

Ce putem vedea...

Eu cand vreau sa fluier, fluier, in regia lui Florin Serban.

Filmul si-a facut deja intrarea in atentia publicului construindu-si treptat expectativa pe masura ce a devenit din ce in ce mai apreciat si premiat la Festivalul de film de la Berlin din februarie anul acesta, unde, pe langa faptul ca a fost primul film romanesc inclus in competitie in ultimii 17 ani, a castigat doua premii: Ursul de Argint si Premiul "Alfred Bauer", urmand la un sfert de secol, ca aparitie romaneasca apreciata acolo, filmului Pas in doi al lui Dan Pita, care a primit in 1986, la acelasi festival, o "mentiune de onoare".
Bucuresti: Hoolywood Multiplex, Cinema City, Movieplex, Light Cinema, Cityplex, Cinema Studio, din 26 martie
Sursa:
http://metropotam.ro/Recomandari/2010/03/art1876160323-Eu-cand-vreau-sa-fluier-fluier-pe-ecrane-din-26-martie/

Târgul de Florii la MTR si la Muzeul Satului Floriile cu bucurie,
27-28 martie 20

 •  Târgul de Florii
  Târgurile copiilor
  Peste 200 de copii vor face un exerciţiu de marketing în trei pieţe din Sectorul 6 al Capitalei. Ei vor vinde cadouri făcute de ei, care includ felicitări, ouă încondeiate, iepuraşi, puişori ornamentali la Piaţa Chilia Veche, Piaţa Giuleşti şi Piaţa Drumul Taberei.
  Mica expoziţie va fi deschisă de la 10:30 la 14:30.
  Târgul de nunţi
  Cel mai mare târg de nunţi începe tot astăzi şi se încheie duminică, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. E-marriage va fi deschis astăzi de la 12:00 la 20:00, mâine de la 10:00 la 20:00 şi duminică de la 10:00 la 18:00.

  Târg de Paşte in Parcul Cişmigiu si Herăstrău
  Parcul Cişmigiu va găzdui pe toată perioada evenimentului un Târg de Paşte cu 40 de căsuţe cu obiecte şi dulciuri tradiţionale, iar în Parcul Herăstrău atracţia principală va fi un târg de flori. Evenimentul va avea loc în perioada 26 martie – 2 aprilie, zilnic între orele 10:00 şi 20:00, iar accesul publicului este liber.

  Sursa: evz.ro
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Loading...

Arhivă blog